Artikkelit // Krista Kupariharju

Krista Kupariharju kirjoittaa Keventäjiin ruoasta. Hänellä on monipuolinen käytännön kokemus ruoka-asioiden asiantuntijana, kirjoittajana ja tv-kokkina. Keventäjät saavat nauttia Kristan toinen toistaan herkullisemmista ja terveellisistä resepteistä.

Kokkaa kurpitsasta

Kurpitsa-aika on käsillä! Keventäjä valmistaa komeasta kasviksesta paljon muutakin kuin lyhdyn kuistille. Halloweenin tähtikasviksella, kurpitsalla on monet kasvot. Jopa 50 kilogrammaa painava [...]

Lihaton huhtikuu

Lihaton lokakuu oli ja meni, mutta minä ryhdyin yhdessä mieheni kanssa lihattoman huhtikuun viettoon. Lue, kuinka kokeilu upposi entiseen kasvisyöjään ja vannoutuneeseen [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This