Artikkelit // Krista Kupariharju

Krista Kupariharju kirjoittaa Keventäjiin ruoasta. Hänellä on monipuolinen käytännön kokemus ruoka-asioiden asiantuntijana, kirjoittajana ja tv-kokkina. Keventäjät saavat nauttia Kristan toinen toistaan herkullisemmista ja terveellisistä resepteistä.

Solakkuutta sienistä!

Syksyinen metsä on aarreaitta, josta keventäjä hakee kori kädessä aineksia monenlaisiin herkkuihin. Kotimaiset sienet sisältävät runsaasti proteiinia, mutta vain vähän energiaa. Syötäviä sieniä [...]

Herkutellaan pizzalla!

Pizza – italialaisten keino lihottaa maailma vai keventäjällekin kelpo herkku? Pizzakin voi olla terveellinen, kun se valmistetaan ohutpohjaisena ja päällystetään vähärasvaisilla täytteillä [...]

Piristy sitruksista!

Kun pakkanen natisee ulkona ja talviväsymys uhkaa iskeä, piristävät sitrushedelmät ovat onneksi parhaimmillaan. Syö c-vitamiinipommit sellaisenaan tai ota ne osaksi ruuanlaittoa. Sitrushedelmät [...]

Ruokaremontti alkaa kaupasta

Vähärasvaiset, vähäsuolaiset ja runsaskuituiset tuotteet ovat keventäjälle suositeltavia, mutta kuinka löytää juuri ne oikeat tuhansien tuotteiden ja kirjavien tuotelupausten keskeltä? Keventäjän [...]

Vartissa valmista kevyttä

Terveellinen ruoka ei katso kelloa, vaikka monesti niin luullaankin. Puolivalmisteet ovat mainettaan parempia kiireisen kokin apureita. Arjen ruuanlaitossa vaivattomuus on arvossaan. Erityisesti [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest

Share This