Artikkelit // Krista Kupariharju

Krista Kupariharju kirjoittaa Keventäjiin ruoasta. Hänellä on monipuolinen käytännön kokemus ruoka-asioiden asiantuntijana, kirjoittajana ja tv-kokkina. Keventäjät saavat nauttia Kristan toinen toistaan herkullisemmista ja terveellisistä resepteistä.

Kulhollinen keveyttä

Keittoja suositellaan usein kilojen karistajille, eikä syyttä. Keitot ovat monessakin mielessä erinomaista ruokaa. Keitto pitää lämpimänä, mutta ennen kaikkea myös kylläisenä. Keitoista [...]

Keventäjän ruokakaappi

Ruoanlaiton suunnitteluun ei jää aina tarpeeksi aikaa. Useimmat ihmiset syövätkin sitä, mitä kaapista sattuu löytymään. Niinpä ruokakaappi kannattaa täyttää sellaisilla ruoilla, joita voi kiireen [...]

Keventäjän juurevat herkut

Kevyet, mutta aromikkaat juurekset ovat keventäjän unelmaruokaa. Peruna, porkkana ja punajuuri ovat jo vanhoja tuttuja. Tee löytöretki juuresten maailmaan kokeilemalla vaihteeksi pehmeää [...]

Laskukaavoilla laihaksi?

Kalorit ovat keventämisen kielioppi -niiden ymmärtäminen auttaa soveltamaan teoriaa käytäntöön. Jatkuva kaloreiden laskeminen on kuitenkin raskasta. Laskuri voi kuitenkin jäädä päälle, kun [...]

Solakkuutta sienistä!

Syksyinen metsä on aarreaitta, josta keventäjä hakee kori kädessä aineksia monenlaisiin herkkuihin. Kotimaiset sienet sisältävät runsaasti proteiinia, mutta vain vähän energiaa. Syötäviä sieniä [...]

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest

Share This