Monesti emme edes huomaa kuinka paljon ylimääräistä rasvaa käytämme ruoanvalmistuksessa. Kevyt ruoanvalmistus on helppoa näiden vinkkien avulla! Elimistömme tarvitsee rasvoja toimiakseen oikein, [...]
Heräävätkö makunystyräsi, kun muistelet kesäpäiviä, jolloin söit juuri savustettuja muikkuja tai vastavalmistunutta rantakalaa! Itse muistan hyvin elämäni ensimmäiset savustetut muikut. Mikä [...]
Suomalaiseen kesään kuuluu yhdessäolo grillin ympärillä kauniissa säässä – ja sateenkin sattuessa. Grillattu ruoka sopii hyvin keventäjälle, kunhan tuotteet valitaan oikein: runsaasti erilaisia [...]
Grillaaminen on hyvä tapa valmistaa ruokaa, kun muistaa Keventämisen periaatteet. Usein grillaamisen ohessa tapahtuva alkoholinkäyttö onkin se haastavampi puoli. Grillaaminen on hyvä tapa [...]
Parsan paras sesonki kestää maaliskuun lopulta kesäkuun loppuun. Nyt onkin jo korkea aika popsia parsat suihin. Vähäkalorinen parsa on toivottu vieras keventäjän grillissä. Ulkomaisen parsan [...]
Kesässä parasta monelle on ruoan valmistaminen ulkona. Sen lisäksi, että ruoka maistuu taivasalla maukkaammalta, ruoanvalmistustavat ovat monipuolisemmat kuin talviaikaan ja raaka-aineita, kuten [...]
Hehkuva hiillos, kypsyvien herkkujen tuoksu ja yhdessä ulkona olo. Grillaaminen on ehdottomasti yksi parhaista kesäpuuhista. Grilliruoka on paljon muutakin kuin kiireellä käräytettyä makkaraa ja [...]
Sopiiko grillaus keventäjälle, kunhan unohtaa makkaran ja possun ja kypsentää kaiken foliossa? Keventäjät antaa vastauksia! Kaikki tietävät, että grillaaminen tarkoittaa muutakin kuin nuotion [...]
Vaikka kesällä arkeen kuuluvat liikuntaharrastukset jäisivät tauolle, voivat monet kesäpuuhat ja -harrastukset saada kalorit palamaan yhtä tehokkaasti kuin kuntosalitreeni tai jumppatuntikin. [...]