Mikäpä lämmittäisi kylmänä talvipäivänä paremmin kuin höyryävä keitto! Kalakeitto valmistuu nopeasti ja ulkoilupäivänä sen voi pakata vaikka termospulloon evääksi. Kalaksi keittoon voi valita [...]
Kutsu kotiisi vieraita tai tarjoa perheellesi makuja maailmalta! Itäisen Välimeren alkupalat, mezet, ovat tyypillisiä alkupaloja ja naposteluruokaa, jota syödään Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa [...]
Keventäjän kannattaa syödä kalaa ainakin kaksi kertaa viikossa. Moni valitsee vähärasvaisia kaloja, kuten kuhaa, siikaa ja seitiä. Rasvaiset kalat sisältävät kuitenkin runsaasti hyviä, omega 3- [...]
Muutamassa minuutissa kone pyöräyttää lasiin päivän vitamiinit. Yhdistele luovasti hedelmiä, marjoja, kasviksia ja jogurttia omaan juomaasi. Pirtelö, smoothie lassi, hedelmä-/marjajuoma… [...]
Keventäjä on ymmärtänyt suosia pehmeitä rasvoja kovien kustannuksella. Mutta voiko öljyllä aina leipoa ja pitääkö pihvit kuitenkin paistaa voissa? Terveellinen ruokavalio ei ole sama asia kuin [...]
Syksy on sadonkorjuun aikaa. Avomaan sadot ovat runsaimmillaan, ja puissa kypsyvät kotimaiset omenat. Yksi ihanimpia syksyn merkkejä on, kun pulskistuneiden sipuleiden naatit alkavat kellastua ja [...]
Alkusyksy on kaalien kulta-aikaa. Erilaisista kaaleista syntyy edullisia kevytherkkuja: kaalimaa on todellinen on laihduttajan aarreaitta. Sata grammaa eri kaalilajeja sisältää energiaa vain [...]
Vaikka laihduttajan on hyvä välttää turhaa mässäilyä, voi tiukempikin painonpudottaja hyvällä omallatunnolla sallia itselleen pienen herkutteluhetken silloin tällöin. Kokeile näitä Keventäjien [...]
Marjoista keventäjä saa vitamiineja ja kuitua, mutta vain vähän energiaa. Napsi marjat sellaisenaan, äläkä hukuta sokerin alle hilloihin. Marjat ovat tärkeä osa keventäjän ruokavaliota: [...]
Aurinkoisena kesäpäivänä on mukava lähteä piknikille puistoon, rannalle tai vaikkapa kotipihalle puun juurelle. Pakkaa koriin rukiisia punajuurikukkosia, italialaista pastasalaattia, kookoksessa [...]