Lämpimässä säilyvät ja kätevät eväät – Osa 3: Terveelliset eväät töihin

Varaa pöytälaatikkoosi pähkinöitä ja kuivattuja marjoja sekä kuivattuja hedelmiä hätävaraksi. Täydennä varastoasi mahdollisuuksien mukaan tuoreilla kasviksilla ja proteiinijuomalla. Tuoreilla lisukkeilla saat kiire-eväistäsi himpun verran ravitsevimpia.

Proteiinijuomia on sekä valmiiksi sekoitettuja että jauheita. Jauheista sekoitetaan itse proteiinipirtelö veden tai maidon kanssa.

Voit sujauttaa proteiinijuoman käsilaukkuun tai ottaa huomaamattomasti mukaan pitkään kestävään palaveriin. Kukaan ei kiinnitä huomiota sen kummemmin proteiinijuoman hörppimiseen kuin vesipullosta veden juomiseenkaan. Proteiinijuoma on kätevä eväs myös esimerkiksi kassatyöntekijälle tai myyjälle, joka on jatkuvasti asiakkaiden saatavilla.

Saat proteiinijauheesta jo kunnon välipalan syömällä juoman kanssa hedelmän ja pähkinöitä. Kokeile myös sekoittaa jauhe veden sijaan smoothieen. Valitse valmissmoothieista pullo, jossa on käytetty paljon vihanneksia ja marjoja. Tarkasta, ettei smoothieen ole lisätty sokeria.

Mikäli suosit maustamattomia proteiinijauheita, mausta jauhe itse. Kokeile esimerkiksi sokeroimattomia marjajauheita. Marjajauheita löytyy pussiin pakattuina, joten ne kulkevat kätevästi mukana.

Valmiissa proteiinijuomissa kannattaa kiinnittää huomiota ravintosisältöön. Terveellisen kuuloiseen juomaan on saatettu laittaa todella paljon sokeria!

Itse tehty proteiinipatukka pitää nälän kurissa

Kokeile myös takuulla lisäaineetonta, hyvin säilyvää proteiini-energiapatukkaa helppona ja nopeana välipalana. Uunissa kypsennetty patukka pysyy hyvin koossa. Voit pilkkoa sen vaikka pieniksi annospaloiksi eväsrasiaan terveellisemmäksi kokouspullaksi. Herkku soveltuu myös helposti syötäväksi automatka-evääksi.

Varaa töihin mukaan:

  • Pähkinöitä ja siemeniä
  • Kuivattuja hedelmiä ja marjoja
  • Tuoreita kasviksia
  • Proteiinijuomaa
  • Proteiinijauhetta
  • Sokeroimatonta smoothieta
  • Marjajauhetta
  • Proteiini- ja energiapatukoita

Terveellisten eväiden reseptejä:

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest