Joulun 2016 ruokatrendit ilahduttavat laihduttajaa. Lue alta, miten voit hyödyntää tulevan joulun ruokailmiöitä. Vegebuumi jatkuu Joulun 2015 puurohitti oli kookosmaitoon keitetty. Vegaaniset [...]
Sokeri lymyää kaikkialla, eikä sitä pääse piiloon. Yksi tapa karttaa sokeria on käyttää keinotekoisia makeutusaineita. Kotileipurin kannattaa kuitenkin opetella huolella niiden ominaisuudet, [...]
Meihin on iskostettu kehotus syödä yli puoli kiloa kasviksia, sieniä, hedelmiä ja marjoja päivässä. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Kasvisruualla 600 gramman päiväannos tulee helposti täyteen, [...]
Karppausbuumi teki leivästä pahiksen. Sitä alettiin pitää lihottavana, ja virallisia leivän syöntisuosituksia vähintäänkin kyseenalaisina. Monet kertoivat laihtuneensa jätettyään leivän pois [...]
Probiootit ovat hyvinvoivan vatsan apureita. Mutta mistä niitä saa ja kuinka niitä tulee käyttää? Lue alta 10 väitettä ja katso, arvasitko oikein! 1. Kaikki suolistobakteerit ovat pahoja Väärin. [...]
Marjat ovat keventäjän karkkeja. Tuoreiden ja pakastettujen marjojen lisäksi keventäjän kannattaa tutustua käteviin marjajauheisiin. Marjat ovat tulvillaan elimistölle tärkeitä vitamiineja, [...]
Vähärasvainen jauheliha on keventäjän ykkös-raaka-aine. Jauheliha on 100-prosenttista lihaa, joka taipuu ruuaksi kokemattomissakin käsissä. Jauheliha on arjen helppo proteiininlähde, jota löytyy [...]
Vähärasvainen jauheliha on keventäjän ykkös-raaka-aine. Jauheliha on 100 % lihaa, joka taipuu ruuaksi kokemattomissakin käsissä. Jauheliha on arjen helppo proteiininlähde, jota löytyy joka [...]
Keventäjän ei tarvitse ostaa kalliita erikoistuotteita, vaan pienemmälläkin budjetilla voi onnistua. Ruoka ole koskaan ilmaista, joten oma ja/tai perheen ruokahuolto kannattaa suunnitella [...]