• Etusivu
  • Liity Keventäjiin
  • Jäsenedut
  • Kotitreeni
  • Artikkelit
    • Ruoka
    • Terveys
    • Liikunta
    • Motivaatio
  • Kirjaudu
    • Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt!

      Unohditko salasanasi? Aseta uusi salasana

  • Kirjaudu
Suomen suosituin painonhallintapalvelu Keventäjät tarjoaa monipuoliset verkkotyökalut ja onnistumisen avaimet laihduttamiseen sekä painonhallintaan. Suomen suosituin painonhallintapalvelu Keventäjät tarjoaa monipuoliset verkkotyökalut ja onnistumisen avaimet laihduttamiseen sekä painonhallintaan.
  • Etusivu
  • Liity Keventäjiin
  • Jäsenedut
  • Kotitreeni
  • Artikkelit
    • Ruoka
    • Terveys
    • Liikunta
    • Motivaatio
  • Kirjaudu
    • Kirjaudu
  • Kirjaudu

Arkisto

Artikkelit avainsanalla: "resepti"
Etusivu » resepti » Sivu 9
 Puuroa ei tarvitsekaan keittää – saat terveyshyödyt myös näin!

Puuroa ei tarvitsekaan keittää – saat terveyshyödyt myös näin!

06.03.2015

Kaurapuuro on mainio vaihtoehto painonhallitsijan aamiaiseksi. Onko terveyshyötyjen kannalta väliä, syökö puuron keitettynä vai tuorepuurona? Rukiin terveellisyys on kaikkien tiedossa, mutta [...]

Read More 0
     1200 kalorin dieetti – Laihdu jopa kilo viikossa

    1200 kalorin dieetti – Laihdu jopa kilo viikossa

    16.02.2015

    Kylläisyys riippuu pitkälti ruuan määrästä, ei energiamäärästä. Grammoissa mitattuna syömme suunnilleen saman verran joka päivä, joten pienen pienillä valinnoilla voimme joko tiputtaa tai [...]

    Read More 0
       Vähennä suolankäyttöä yksinkertaisella kikalla

      Vähennä suolankäyttöä yksinkertaisella kikalla

      08.01.2015

      Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Kupariharju kehottaa käyttämään yrttejä ja chiliä ruoanlaitossa. Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Kupariharju [...]

      Read More 0

        Syö monipuolisesti viljoja – kokeile hirssiä ja amaranttia

        07.01.2015

        Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Kupariharju vieraili Huomenta Suomessa puhumassa viljoista ja loihtimassa herkullisen, keventäjälle sopivan amarantti-hirssipuuron. Pimeällä talvikaudella [...]

        Read More 0

          Monipuolisesti viljoja – kokeile hirssiä ja amaranttia

          07.01.2015

          Keventäjien ruoka-asiantuntija Krista Kupariharju vieraili Huomenta Suomessa puhumassa viljoista ja loihtimassa herkullisen, keventäjälle sopivan amarantti-hirssipuuron. Pimeällä talvikaudella [...]

          Read More 0
             Mahtuuko suklaa keventäjän ruokavalioon?

            Mahtuuko suklaa keventäjän ruokavalioon?

            27.11.2014

            Tummaa suklaata pidetään suorastaan terveystuotteena. Suklaa sisältää toki paljon hyvää, mutta myös kosolti kaloreita. Viisas keventäjä nautiskeleekin suklaansa maltilla. Suklaa on saanut [...]

            Read More 0
               Kasvissyöjän ruokaviikko – ota vinkit talteen

              Kasvissyöjän ruokaviikko – ota vinkit talteen

              10.10.2014

              Menuehdotukset on laadittu sekaruokavalioon sopivaksi. Keventäjien reseptipankin ohjeilla on mahdollista noudattaa myös terveellistä kasvisruokavaliota. Esimerkkiviikko on laadittu [...]

              Read More 0
                 Pastaakin voi syödä kevyesti – näin säästät kaloreissa

                Pastaakin voi syödä kevyesti – näin säästät kaloreissa

                01.10.2014

                Pasta on mainettaan parempi ruoka, kunhan muistaa muutaman vinkin. Pastaa ei kannata keittää kattilatolkulla, vaan panostaa mehevään, kasvisvoittoiseen kastikkeeseen. Moni luulee, että pasta on [...]

                Read More 0
                   Mökkiruokaa helposti ja kevyesti

                  Mökkiruokaa helposti ja kevyesti

                  16.06.2014

                  Helppo ruoka ei välttämättä tarkoita epäterveellistä. Keventäjä voi mainiosti toteuttaa painonhallintaa mökkioloissakin hyvin pienellä vaivalla, kunhan jaksaa hieman tuunata valmiita [...]

                  Read More 0
                     Vähärasvainen siipikarja on helppo valmistaa – lue vinkit

                    Vähärasvainen siipikarja on helppo valmistaa – lue vinkit

                    05.05.2014

                    Vähärasvainen siipikarjanliha sopii keventäjälle sekä arki- että juhlakäyttöön. Marinoiminen ja oikea paistoaika pitävät huolen siitä, että liha on mehevää, eikä kuivaa. Liiallinen lihansyönti on [...]

                    Read More 0
                      Yhteystiedot
                      • Obesus Oy / Keventäjät
                        Sturenkatu 16
                        00510 Helsinki
                      • 0600 39 22 44 (arkisin 13-15 | 0,99 €/min + pvm/mpm)
                      • apua@keventajat.fi
                      Palvelun tiedot
                      Käyttöehdot
                      Tilausehdot
                      Tulostakuu
                      Rekisteriseloste
                      Evästeasetukset
                      Hae sivustolta
                      © 2016-2025 Obesus Oy. All rights reserved.

                      Kirjoita haku ja paina Enteriä

                      Pin It on Pinterest