Teholiikkeet pikatreeniin – nämä voit tehdä kotonakin!

Kyykky hypyllä

Yhdistä kyykkyihin hyppy pystyasennossa, niin saat kaikki tehot irti kropastasi. Pidä hieman tavallista leveämpi haara-asento ja vedä hartiat taakse, niin tasapaino on helpompi pitää. Muista pitää selkä suorana, kun kyykkäät ja laskeutua riittävän alas, jotta lihakset joutuvat töihin. Polvet saavat olla 90 asteen kulmassa. Ylös tullessa ponnista ja hyppää tasajalkaa ilmaan. Toista 30 kertaa.

Hiihtohyppy

Aloita liike askelkyykyn asennosta, eli vie etummainen jalka 90 asteen kulmaan ja toinen pitkälle taakse. Kuvittele hiihtäväsi, vaikka suksia ei jalassa olekaan. Vaihda jalkojen paikkaa hyppäämällä. Tee kolme kymmenen toiston sarjaa.

Luisteluliike

Aloita askelkyykyn lähtöasennosta ja vie oikea jalka eteen ja vasen taakse. Kosketa vasemman käden sormillasi etummaisen jalan varpaita. Vaihda puolta hyppäämällä. Toista 30 kertaa.

Burpee

Seiso normaalisti suorassa ja laskeudu sitten hallitusti kyykkäämällä, kunnes olet vatsallaan ja rinta koskettaa lattiaa. Nouse punnerruksen kautta takaisin ylös ja tee hyppy terävällä ponnistuksella. Toista 30 kertaa.

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest