24.5.2013: Kevät tuli ja elämä meni uusiksi

Kaikki menneen vuoden vaikeudet taas unohtuu, kun uusi kevät tuo tarmoa ja intoa kaikenlaiseen puuhaa. Keventämiseni onkin päässyt nyt vasta kunnolla taas käyntiin, kun töihin ei enää ole kiire ja terveytenikin alkaa tuntua taas paremmalta. Koputin puuta.

Talven jälkimainingeissa sain sitten sen verran paljon astmaattisia oireita, että lääkitys piti aloittaa ja matka Guatemalaan peruuntui infektioiden takia. Kaikki tämä on tietysti harmillista, mutta niin se elämä heittää. Tuon lääkityksen ja sairaana olemisen vuoksi painokin alkoi nousta uhkaavasti uusiin ennätyslukemiin, jotka nyt olen taas saanut laskusuuntaiseksi.

Kevään harmillinen asia tällä hetkellä on tietysti tuolla ulkona oleva ihana ilma, vaan sinne ei kamalasti voi mennä, kun ilma pölyää hiekkaa ja siitepölyjä, jotka aiheuttavat hengitysongelmia.

Vaikka on epäkorrektia maininta mitään tuotetta, niin haluaisin kuitenkin kertoa kaikille tästä uudesta lelusta, jonka löysin auttamaan tuon sisäliikunnan kanssa. Se lelu on Xbox 360 Kinect ja Nike-treeniohjelma. Nuorisokin meillä innostui tämän kanssa kisailemaan, mutta parasta tässä on siis tuo oma liiketunnistimella varustettu pelikonsoli ja siellä oleva Nike-treeniohjelma. Itse koen, että näin sisätiloissakin voi saada aikaiseksi systemaattista liikuntaa ammattimaisen ”ohjauksen” alla ja kokea kehittyvänsä, kunhan tallentaa kaikki tehdyt treenit koneen omalle kovalevylle tai internetin kautta yhteisöön.

Hyvää tässä on myös se, että sohvalla löhöämisen sijaan voi pitää hauskaa telkkarin ääressä ja haastaa nuorisonkin mukaan. Aluksi homma tuntui vähän kököltä, mutta nyt olen jo koukussa moiseen leikkiin. Eikä muuten myöskään tarvitse hävetä omaa lihavuutta, huonoa kuntoaan tai jäykkyyttään tai osaamistaan, sillä kaiken voi tehdä kotona ihan yksinkin kun se liiketunnistin kertoo ja korjaa kokoajan liikkeitä tehdessä meneekö oikein. Ihan huippuhauska laite. Keväällä tulossa meidän kotona Xbox-turnajaiset aikuiset vastaan nuoriso!

Keventäjät-ohjelmalla ja tuolla Nike-treenillä olenkin saanutkin kiinni taas punaisesta langasta ja nautiskelen elämästä niiden avulla. Paras juttu on, että painokin putosi viikossa 3,1 kg! Mä olen niin helppo ja innostun näistä vempaimista ihan kamalasti, kun tuloksetkin saa niin nopeasti näkyviin!

Kokeilkaa ihmeessä kaikkia apukeinoja, joilla saa painon alas ja pidetään hauskaa samalla, minä ainakin.

Hyvää sisäliikuntaa keväälle toivottaen Pirjo

Lue edellinen kirjoitus: Mitä tuli tehtyä?

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest