Kaisa pudotti 17 kiloa – ”Olen elämäni kunnossa!”

Kaisa Kortetjärvi teki laihdutuspäätöksen talvella 2012 katseltuaan itsestään otettuja lomakuvia. Hän haki mukaan Keventäjien testiryhmään, jossa ryhmäläiset saivat kuuden kuukauden Keventäjät-jäsenyyden. Kaisa oli kokeillut elämänsä varrella jos jonkinmoisia dieettejä, mutta paino palasi aina takaisin ja vielä korkojen kera. –”Testiryhmään pääsy oli enemmän kuin lottovoitto! Päätin tarttua tilaisuuteen ja katsoa mihin päätyisin noin 73 kilon painosta. Olen 155-senttinen, joten pudottamisen varaa oli”, hän sanoo.

Kaisaa ilahdutti se, että Keventäjissä mistään ei tarvinnut luopua kokonaan. –”Ihmedieettejä ei tarvita vaan ihan normaali ruoka riittää. Testiryhmässä saimme ravintoanalyysin ja ilokseni se osoitti, että ruokavalioni oli jo hyvällä mallilla. Viisasten kivi löytyi pienistä valinnoista: meidän perheessä vaihtui ruokakermat kevyempiin vaihtoehtoihin ja annoskoko pieneni. Miehenkin paino putosi siinä samalla. Niinhän se on, että omalla esimerkillä kasvatetaan lapsia ja aviopuolisoa. Myös säännöllinen syöminen laittoi aineenvaihdunnan liikkeelle ja sitä myöten painoa alkoi pudota”, hän kertoo.

Liityttyään Keventäjiin Kaisa aloitti myös hiihtämisen. Alkuun suksilla taittui kolme kilometriä. –”Se oli raskasta. Jalkoja pakotti, piti pysähdellä ja tuntui, ettei tästä tulee mitään”, hän muistelee. Kaisa jatkoi sitkeästi ja pidensi lenkkejään pikkuhiljaa. –”Kun olin kymmenen kilometriä hiihtänyt, tuntui jo hyvälle. Kun helmikuun puolessavälissä hiihdin 3 kilometriä, niin huhtikuun puolessavälissä kunto oli niin hyvä, että hiihdin Lapissa 40 kilometriä. Olin niin onnellinen siitä, että olin voittanut itseni. Olen todella elämäni kunnossa!” kertoo Kaisa nyt 17 kiloa keventäneenä.

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest