Hyödynnä käyttämättömät liikuntaetusi!

Kirjoittaja Misa Pietilä

Työsuhde-eduilla terveellisemmäksi!

Tiesitkö, että liikuntaetu käy myös Keventäjien Kotitreeniin? Nyt on siis täydellinen hetki hyödyntää nämä työsuhde-edut ja aloittaa matka kohti terveellisempää elämää.

Voit hyödyntää liikuntaetuasi meillä ja saada monipuolisia ja räätälöityjä ratkaisuja painonhallinnan tarpeisiin. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi liikunnan harrastaja, löydät meiltä juuri sinulle sopivan ohjelman. Kotitreenimme on suunniteltu inspiroimaan ja tukemaan sinua matkallasi kohti terveellisempää elämäntapaa.

Kotitreenien maksutavoiksi käyvät Smartum, Edenred, sekä ePassi. Valitse siis haluamasi Kotitreenien jäsenyys ja klikkaa maksutavaksi virike-etu.

Liikunta on tunnetusti yksi parhaista tavoista parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Säännöllinen liikunta auttaa vähentämään stressiä, parantamaan unen laatua ja lisäämään energiaa. Keventäjien asiantunteva tiimi auttaa sinua asettamaan realistisia tavoitteita ja saavuttamaan ne turvallisesti ja tehokkaasti.

Ei vain liikuntaa

Lisäksi tarjoamme enemmän kuin vain liikuntapalveluita; meillä on myös kattava valikoima terveellisiä ja herkullisia reseptejä. Nämä reseptit on suunniteltu tukemaan sinun liikuntatavoitteitasi ja auttamaan sinua syömään tasapainoisesti ilman, että tunnet oloasi rajoitetuksi. Olipa kyseessä sitten kevyt aamiainen, ravitseva lounas tai herkullinen illallinen, meidän reseptikirjastomme tarjoaa monia vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja ruokavalioon.

Reseptimme ovat helppoja seurata ja ne sisältävät raaka-aineita, jotka ovat sekä terveellisiä että helposti saatavilla. Keventäjien reseptit eivät ainoastaan auta sinua pysymään kunnossa, vaan myös opettavat sinulle kestäviä ja terveellisiä ruokailutottumuksia – sen lisäksi, että ovat suussasulavia.

Täydellinen balanssi

Kun yhdistät Kotitreenin liikuntapalvelut ja Keventäjien ravitsevat reseptit, saat käyttöösi täydellisen yhdistelmän tukemaan terveellistä elämäntapaa. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan tasapaino liikunnan ja ravinnon välillä, mikä on avainasemassa terveellisen ja onnellisen elämän saavuttamisessa. Käyttämällä liikuntaetusi kanssamme, saat käyttöösi työkalut, jotka auttavat sinua jokaisella askeleella kohti terveellisempää elämää.

Älä anna käyttämättömien liikuntaetujesi mennä hukkaan! Tarjoamme joustavia vaihtoehtoja, joiden avulla voit hyödyntää etusi parhaalla mahdollisella tavalla.

Elämäsi paras päätös

Liity yhteisöömme jo tänään ja aloita matkasi kohti aktiivisempaa ja onnellisempaa elämää. Meidän ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme on täällä tukemassa sinua jokaisessa askeleessa. Älä odota enää, vaan tee päätös, joka muuttaa elämäsi.

Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme ja ota keveämpiä askelia.

Rekisteröidy nyt!

  • Hyödynnä käyttämättömät liikuntaetusi!

    Työsuhde-eduilla terveellisemmäksi! Tiesitkö, että liikuntaetu käy myös Keventäjien Kotitreeniin? Nyt on siis täydellinen hetki hyödyntää nämä työsuhde-edut ja aloittaa matka kohti terveellisempää elämää. Voit hyödyntää liikuntaetuasi meillä ja saada monipuolisia ja räätälöityjä ratkaisuja painonhallinnan tarpeisiin....

Lue lisää:

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest