Kehonkoostumusmittaus auttaa kohti painotavoitteita

Tarkka raportti lihaksen, rasvan ja veden määrästä

Tahdotko saada syväluotauksen kehosi hyvinvoinnista? Kehonkoostumusmittaus kertoo tarkat tiedot kaikista eri ainesosista, joista ihminen koostuu: nesteitä, mineraaleista, proteiineista ja rasvasta. Mittaus perustuu bioimpendanssimenetelmään, jossa kehon läpi johdetaan kevyt sähkövirta.

Kehonkoostumusmittaus on tapa saada nopeasti ja tehokkaasti paljon tietoa elimistösi terveydestä, sillä tulosraportti kertoo yli 40 eri arvoa ja ohjaa myös niiden tulkinnassa.

Kehonkoostumusmittaus on suosittu keino seurata elintapamuutosten etenemistä ja motivoida itseään. Mittauksen lahjomattomat tulokset puhuvat yksiselitteistä kieltä ja auttavat tekemään fiksuja valintoja – sekä ennen kaikkea pysymään niissä.

Kuinka kehonkoostumusmittaus tehdään?

Kehonkoostumusmittaus tehdään siihen suunnitellulla laitteella, joka suorittaa mittauksen alle minuutissa. Aiemmin mittaukset ovat olleet saatavilla vain ammattilaisten ohjauksessa kuntosaleilla tai esimerkiksi fysioterapeuttien tai muun terveydenhuollon kautta, mutta nykyisin kotimainen Bodymaja tarjoaa inbody-mittauksia halutessasi myös itsepalveluperiaatteella.

Inbody-mittauksen ehdottomat valtit ovat sen luotettavuus ja selkeys. Mittaustulosten kautta elintapamuutosten vaikutus hyvinvointiisi konkretisoituu numeroiksi ja kaavioiksi, joiden kautta on helppo ymmärtää syy- ja seuraussuhteet.

Bioimpedanssimittaus pohjautuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi mittauslaitteen elektrodien kautta. Elimistön erilaiset kudokset reagoivat sähkövirtaan eri tavoin. Neste johtaa sähköä hyvin ja rasva puolestaan toimii kuin eristeenä, ja näiden erot kertovat laitteelle kehosi tarkan tilanteen.

Toimenpide on nopea ja täysin kivuton. Tulokset ovat saatavilla välittömästi ja saat niiden mukana myös tulkintaohjeet.

Miksi kehonkoostumusmittaukseen kannattaa mennä?

On monia syitä hakeutua kehonkoostumusmittaukseen, mutta niistä ehdottomasti tyypillisin on laihduttajan halu seurata elintaparemonttinsa tuloksia. On innostavaa nähdä, kuinka kilot tippuvat ja keho kiinteytyy jokaisella mittauskerralla kohti tavoitteita!

Säännölliset mittaukset tuovat varmuuden siitä, että suunta on oikea ja vaivannäkö johtaa tuloksiin. Kehonkoostumusmittaus on moninkertaisesti tehokkaampi laihdutusprojektin onnistumisen mittari kuin pelkän painoindeksin seuraaminen tai mittanauhaan luottaminen.

Aktiivisille kuntoilijoille kehonkoostumusmittauksen tuottama data tarjoaa mahdollisuuden arvioida oman treenin tehokkuutta ja välttämään loukkaantumisia. Inbody-mittauksen avulla voit seurata myös kehosi mahdollisia puolieroja ja kohdista treenit sinne, missä ne auttavat parhaiten.

Tämän kaiken kehonkoostumusmittaus kertoo

Kehonkoostumusmittaus kertoo yli 40 erilaista kehosi hyvinvointiin liittyvää arvoa. Niiden joukossa ovat muun muassa lihas-rasvadiagnoosi, rasvaprosentti, vyötärö-lantiosuhde, viskeraalirasvan määrä sekä analyysi lihastasapainostasi ja ravitsemustilastasi.

Analyysi kertoo myös, paljonko juuri sinun kokoisesi henkilö kuluttaa energiaa erilaisissa liikuntalajeissa puolen tunnin aikana – mainio apu kuntoilun vaikutusten arviointiin.

Bioimpedanssimittaus on menetelmänä luotettava ja varma. Sen tulokset kertovat yksilöllisestä terveydentilasta ja kehon ominaisuuksista niin tarkasti, että sama ei ole muilla menetelmillä saavutettavissa.

Toisin kuin esimerkiksi painoindeksi tai monet muut perinteisemmät hyvinvoinnin mittarit, nämä tulokset eivät perustu väestökeskiarvoihin, vaan omaan yksilölliseen tilanteeseesi. Mittaus on aina validi ikään, sukupuoleen tai kokoon katsomatta.

20 %:n alennus kehonkoostumusmittauksista

Keventäjien lukijana saat nyt 20 %:n alennuksen kaikista Bodymajan kehonkoostumusmittauksista käyttämällä alennuskoodia keventajat20.

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Pin It on Pinterest