Kaisa karistaa raskauskilojaan

raskauskilojen pudottaminen

Olen vasta laihdutusurakkani alussa, mutta ihan tyytyväinen tähänastisiin tuloksiin: kolmessa kuukaudessa, rauhalliseen tahtiin, paino on pudonnut Kiloklubin ohjelmalla kuusi kiloa. Tämä vauhti on sopiva minulle. 70 kilon tavoite ei tunnu enää saavuttamattomalta.

Raskauden aikana painoni nousi 19 kiloa ja synnyttämään lähtiessäni vaaka näytti lukemaa 89. Imetin Nikoa kolme kuukautta ja hoikistuinkin 8 kiloa. Kun maidontulo loppui, masennuin ja aloin taas lihoa. Pian olin lähtöruudussa. Tuntui siltä, että nyt oli tehtävä jotain. En tykännyt peilikuvastani enkä itsestäni, en nauttinut täysillä äitiydestä.

Lisäpuhtia laihduttamiselle sain sappileikkauksesta, rasvaiset herkut kun jäivät samalla pois. Vaikka olen kärsinyt paino-ongelmista kouluajoista asti, ihmedieetteihin en ole sortunut. Nettilaihdutus tuntuu sopivan minulle, sillä tietokoneelle voin mennä joka päivä ja mihin aikaan tahansa. Löydän tarpeellista ruokatietoutta ja näen heti listoista, kuinka paljon pitää liikkua.

Päivittäinen kalorimääräni vaihtelee 1500–1700 välillä, liikunnan määrän mukaan. Kerran viikossa on karkkipäivä. Myös keskustelupalstojen tuki on tärkeää, tuntemattomana sydäntään voi purkaa estoitta.

Nyt jo hieman keventyneenä huomaan, että jaksan paremmin lapsen kanssa, mieli on virkeämpi ja pikkuvaivat helpottavat. Tiedän, että todellinen haaste tulee olemaan ihannepainossa pysyminen. Onneksi olen innostunut liikunnasta. Aloitin juuri bailatinon ja teen vauvan kanssa tunnin lenkkejä muutaman kerran viikossa. Ja kun jokin asia masentaa, yritän patistaa itseni jääkaapin sijasta ulos kävelylle.

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest