Mia: ”Painonpudotuksessa myös ulkoiset muutokset ilahduttavat!”

Mian saapuessa Helsinkiin, testiryhmän kesäkuiseen tapaamiseen häntä ei meinannut edes tunnistaa. Muut hämmästelivät, kuinka kovasti Mian ulkomuoto on muuttunut helmikuussa julkaistuista kuvista.

Vuoden alussa Mia haki mukaan kokeilemaan Keventäjät-palvelua, sillä painon jojoilu ja ateriarytmin katoaminen harmittivat naista. Mian mukaan ateriarytmin unohtaminen, herkuttelu ja karkit olivat nostaneet painoa vuosien mittaan. Hän kertoi, että isoimmillaan 176 senttiä pitkä nainen painoi 87,7 kiloa ja testiryhmän alkaessa 84 kiloa. –”Sanoin, että haluan painaa 76 kiloa 10.6.2011, ja aamulla painoin 75,9! Tuntuu äärettömän hyvältä päästä tavoitteeseen”, Mia riemuitsee.

Näillä eväillä eteenpäin

Kesä sujuu Mialla tasapainoilua harjoitellen ja samalla lomaillen. Hän kertoo suurimman haasteensa olevan nyt siinä, kuinka hän pysyy saavuttamassaan normaalipainossa, mutta työkalut ovat kunnossa ja muutenkin hänellä on selvät sävelet, kuinka jatkaa eteenpäin. ”Uusien ruokailutottumusten opettelu on ollut yllättävän helppoa. Olen luvannut itselleni ja ystävilleni, etten koskaan enää palaa ylipainoiseksi”, Mia vakavoituu.

Mia pitää painon kurissa vähentämällä hiilihydraatteja ja syömällä säännöllisesti pieniä aterioita pitkin päivää. Myös liikuntaa on tulossa lisää mukaan kuvioon. –”Syön tasaisemmin ja terveellisemmin pitkin päivää. Perunat, riisit, pastat ja leivät olen jättänyt minimiin. En ole joutunut luopumaan mistään, ja kerran viikossa pidän oikein mässytyspäivän. Pidän siitä kiinni, ja sitten palaan ruotuun takaisin. Tämä on ruokavalio, jota voi jatkaa lopun elämäni”, hän sanoo päättäväisenä.

Miasta kuoriutui upea rokkimimmi

Vaikka hoikistumisessa tärkeintä onkin ylipainon tuomien riskien poistaminen, myös ulkoiset muutokset ilahduttavat. Hoikistumisen myötä myös Mian oma tyyli on vaihtunut nuorekkaammaksi ja rohkeammaksi. Poissa ovat peittävät villapaidat. Muutos on huomattu lähipiirissä ja kivoja ”kylläpä sinä näytät hyvältä” -kohteliaisuuksiakin Mia on saanut. –”Vaatekoko pieneni varmaan parilla numerolla, ja tyylini on muuttunut. Nyt pystyn pitämään tiukkoja housuja ja toppeja. Olen aina ollut itsevarma tyyppi työn ja harrastusteni takia, mutta on minulla silti nykyään parempi mieli ulkonäöstäni”, Mia hymyilee. Turussa varmasti päät kääntyvät, kun tämä pitkänhuiskea ja tumma kaunotar kulkee ohi!

Kirjoita haku ja paina Enteriä

Liity 125 000+ tilaajaamme

Liity 125 000+ tilaajaamme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme nyt ja saat 20% alennuksen keventäjien jäsenyydestä. Saat säännöllisesti sähköpostiisi asiantuntijatietoa, käytännön vinkkejä ja erikoistarjouksia. 

Kiitos, että tilasit Keventäjän kirjeen! Tarkista vielä sähköpostisi ja vahvista liittyminen.

Pin It on Pinterest